Onze cadeaubon, een leuk alternatief!

Even geen inspiratie voor een cadeau? Wij hebben de oplossing: een cadeaubon van (B)engels groeien. Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en te besteden in de gehele winkel. Naast de cadeaubon code die u per mail krijgt, krijgt u ook een echte cadeaubon toegestuurd. De verzending hiervan is gratis. Zo komt u niet met lege handen aan. Een persoonlijke boodschap kunnen we ook toevoegen aan de cadeaubon. De boodschap kunt u in de bestelling aangeven.

Er zijn diverse bedragen te kiezen voor een cadeaubon, dus voor ieder wat wils. Ook is het leuk om een cadeaubon bijvoorbeeld te geven als aanvulling in een cadeaumand. Zo kunt u zelf leuke cadeautjes kiezen en de gelukkige kan zelf ook nog iets uitkiezen.

De cadeaubonnen zijn te besteden in onze webwinkel, maar ook in onze winkel aan het Achterpad 20 in Hoogvliet Rotterdam.

Wilt u graag persoonlijk advies? Dat is ook mogelijk, zelfs ‘s avonds op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via vragen@bengelsgroeien.nl of bel op 06 – 181 10 554. Wij staan graag voor u klaar.

 

Klik hier om naar onze cadeaubonnen te gaan!

 

Staat het bedrag dat u wilt er niet bij? Stuur ons een e-mail en we zorgen dat u het gewenste bedrag cadeau kunt geven.