Cadeaus voor bedrijven

Wordt een medewerker vader of moeder en u wilt u een kraamcadeau bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een online babywinkel en kinderwinkel met afhaalpunt in Hoogvliet Rotterdam en kunnen voor u het juiste kraamcadeau samenstellen.

Als u het geslacht van de pasgeboren baby doorgeeft en uw budget, dan stellen wij een mooi kraamcadeau samen.

Ook kunt eventuele voorkeuren doorgeven, zoals specifieke producten die u heeft gevonden in onze webwinkel of winkel. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de reeds gemaakte kraamcadeaus die in onze winkel staan.

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem contact op met ons.

 

Sinterklaascadeautjes voor bedrijven

Binnenkort inkopen doen voor sinterklaascadeaus? Bedrijven, kinderdagverblijven, scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht voor leuke sinterklaascadeaus. Schoencadeautjes en grote cadeaus, voor ieder budget. Met ons uitgebreide assortiment speelgoed kunt u zelf kiezen, maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met het maken van de juiste keuze. Met onze cadeaus hebben (B)engels een nog leuker sinterklaasfeest!

 

Speciaal voor kinderdagverblijven

Ons speelgoed is ook zeer geschikt voor een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Ons uitgebreide assortiment educatieve speelgoed is niet alleen leerzaam, maar ook leuk! Ook ons assortiment buitenspeelgoed zal zeker in de smaak vallen bij kleine avontuurlijke (B)engels. Uiteraard hebben kinderdagverblijven nog veel meer nodig dan alleen speelgoed. Slaapzakken, lakens, luieremmers, meubeltjes, Ook dit kunnen wij allemaal leveren. Heeft u een kinderdagverblijf of koopt u in voor een kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op.