Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien u uw volledige bestelling terugstuurt. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via vragen@bengelsgroeien.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verrekening verzendkosten

Indien u een bestelling hebt gedaan met meerdere artikelen met een zodanige hoogte dat deze gratis verzonden is, zal bij herroeping van een deel van de bestelling alsnog verzendkosten verrekend worden wanneer het nieuwe totaalbedrag van de bestelling hierdoor niet meer in aanmerking komt voor gratis verzending.

Uitzondering maatwerkproduct

Een product die volgens de door u ingevoerde specificatie op maat is gemaakt kan helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Modelformulier

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u gebruik maken van ons modelformulier. U bent niet verplicht dit formulier te gebruiken. U kunt uw retour(en) ook per e-mail aanmelden via vragen@bengelsgroeien.nl.

Het modelformulier kunt u hier downloaden.