Levertijd

(B)engels groeien streeft ernaar binnen 1 tot 3 werkdagen uw bestelling te verzenden. Een deel van onze artikelen wordt rechtstreeks door onze leveranciers verstuurd. Ook leveren wij een deel van ons assortiment rechtstreeks vanuit ons magazijn. Wij zorgen ervoor dat deze artikelen zo snel mogelijk verstuurd worden.

Artikelen die wij bij onze leverancier bestellen, zodra u deze bij ons besteld heeft, zullen een levertijd hebben van ongeveer 3 tot 7 werkdagen. Bij deze artikelen staat vermeld dat ze ‘Beschikbaar via nabestelling’ zijn. Hiervoor geldt het volgende:

Op woensdag bestellen wij bij onze leveranciers. Alle klantbestellingen die wij vóór woensdag 10:00 uur ontvangen, zullen wij nog meenemen. Wij krijgen de artikelen, mits voorradig, donderdag of vrijdag binnen en versturen deze dan naar u. (Als u bijvoorbeeld op dinsdag uw bestelling plaatst, dan zult u uw bestelling vrijdag of zaterdag al ontvangen.) Mocht u spoed hebben met uw bestelling, dan kunt u dat aangeven. Dan kunnen wij eventueel uw bestelling eerder doen.

Wanneer de levertijd meer dan 7 werkdagen zal zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Indien dit voor u te laat is annuleren wij de bestelling en storneren de betaling.

Pakketten worden over het algemeen verstuurd met DHL, PostNL, DPD en GLS.

De landen waarnaar wij verzenden zijn Nederland en België. Overige landen is mogelijk, maar dan in overleg. Wanneer u, voordat u een bestelling plaatst, een mail stuurt naar vragen@bengelsgroeien.nl, dan worden de verzendkosten doorgegeven en kunt u de bestelling per mail plaatsen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 bij een besteding tot €50. Boven een besteding van €50 betalen wij de verzendkosten voor u!
Uitzondering hiervan zijn meubels naar de Waddeneilanden. Meubels bezorgen wij over het algemeen zelf. Mocht u meubels willen bestellen, dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen over de eventuele verzendkosten.

Naar België zijn de verzendkosten €9,95. Boven een besteding van €100 betalen wij de verzendkosten voor u!