Online kinderwinkel!

Ja, dat is de oplossing geworden, een online kinderwinkel! Natuurlijk is het leuk om lekker online te surfen en te kijken wat er allemaal te koop is voor je kindje, kleinkind, broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje, vriendinnetje… Zeker als je ook nog eens zoekt voor kinderen van verschillende leeftijden. Speelgoed, behang, mooie dekens, stoere dekbedovertrekken, handige reisartikelen voor kinderen en nog veeeeel meer.

En dan… Je hebt eindelijk leuke cadeautjes en net dat behang gevonden waar je al tijden naar op zoek was en dan bij verschillende webwinkels! Oh nee, allemaal verzendkosten! Dat is natuurlijk heel erg zonde en absoluut niet nodig 😉

Breed assortiment

Bij (B)engels groeien is er een breed assortiment te vinden, alles voor baby én kind. Het is de online kinderwinkel waar van alles te vinden is en dan niet alleen de veelvoorkomende merken, maar ook speciale artikelen. Hoe leuk is het om net dat ene handige reisartikel te vinden voor in de auto om de reis te vergemakkelijken en dan ook nog die leuke houten speelgoed gitaar te kunnen kopen? En dat dan ook nog eens bij 1 online kinderwinkel?? En heel belangrijk… ook nog eens voor een leuke prijs 🙂

Leuk om te weten…

Duurzaamheid is iets wat wij erg belangrijk vinden. Daarom hergebruiken wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal en gebruiken wij dozen van de lokale supermarkt. Hierdoor kan het wel zijn dat er reclame op de dozen staat.

Wij zijn constant op zoek naar leuke, originele artikelen. Heeft u iets gevonden en het staat niet op onze website? Neem dan contact op. De kans is groot dat wij het wel ergens voor u kan bestellen.

Naast de betaalbare producten kunt u ook gratis sparen voor korting! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij spaarpunten voor meer informatie. Zo wordt het online winkelen in onze online kinderwinkel nog leuker!!

VEEL WINKELPLEZIER,

KIRSTEN EN ARTHUR VAN DER VREEDE