Nattou_logo

Nattou

Al sinds 1988 ontwerpt het Belgische merk Nattou geweldige knuffels met aaibare stoffen, duurzame materialen en een betoverende vormgeving. Bij uitstek het speelse vriendje waar uw (B)engel zich moeiteloos aan zal hechten. De Nattou knuffels vergezellen uw (B)engeltje tijdens zijn of haar ontdekkingstocht door de wereld, bij het slapengaan en bij groot en klein verdriet in de eerste levensmaanden. Kortom: de Nattou knuffels geven uw baby het nodige vertrouwen, tedere geborgenheid en zachte troost tijdens het belangrijke groeiproces. En dat volledig volgens de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen, natuurlijk.

De stylistes van Nattou zijn thuis in de wereld van uw baby en weten de wensen van de jonge ouders perfect te vertalen in de collecties van Nattou. Alle stoffen en materialen worden dan ook met de grootste zorg uitgekozen vanwege hun zachtheid, veiligheid èn duurzaamheid. Zo blijft elke knuffel opgewassen tegen de knuffels die uw baby geeft. Qua ontwerp wordt gekozen voor duidelijke contrasten en kleurrijke patronen, net wat uw baby – volgens onderzoek – verkiest.

De Nattou collecties worden continu uitgebreid met nieuwe producten om aan de behoeften van nieuwe ouders en hun baby’s te blijven voldoen. Innovatie koppelen aan kwaliteit, daar staat Nattou nog steeds voor. En dat ondertussen in 35 landen wereldwijd.

Nattou staat garant voor veilig knuffelen. En voor een gerust moederhart of vaderhart. Daar draait het tenslotte om, nietwaar?

Klik hier voor alle producten van Nattou