Teifoc

Teifoc

Met de bouwdozen van Teifoc kunnen kinderen echte bouwwerken maken zoals de ‘grote mensen’ dit doen. Ook kunnen (B)engels hun fantasie erop loslaten. Bouw je eigen droomhuis, boerderij of kasteel! Bouwen met deze geweldige metselsteentjes bevordert de fijne motoriek en het vermogen om logisch en ruimtelijk te denken. De setjes van Teifoc zijn niet alleen leuk om te bouwen, ze zorgen ook voor veel speelplezier. Met de speelfiguurtjes kan je ook echt met bijvoorbeeld het boerderijtje spelen. Meerdere sets zijn leuk te combineren. Ook is het heel leuk om de bouwsteentje met de metalen bouwsetjes van Eitech te combineren.

De producten zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Dankzij de 100% natuurlijke materialen zijn ze zeer veilig. De kleine architecten vinden alles wat nodig is in de bouwdozen: een gedetailleerde instructie, sjablonen, cementkom, troffel en cement.

Extra leuk is dat de materialen vaker gebruikt kunnen worden. Wil je je bouwwerk opnieuw maken? Dompel deze dan enkele uren onder water. Het cement lost op en na het drogen kan je de bouwsteentjes opnieuw gebruiken! Hoe duurzaam is dat! 🙂

Is uw (B)engel al een goede metselaar?

Klik hier voor alle producten van Teifoc