Trybike

Trybike

Leren fietsen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Met de Trybike leren kinderen vanaf 12 maanden lopen én fietsen.

Stand 1:

De eerste stand van deze geweldige loopfiets is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen.

Stand 2:

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de loopfiets in de tweede stand, de lage tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouwt u de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan gaan ze er ineens als een speer vandoor en krijgen ouders een goede workout in hun poging om ze bij te houden 🙂

Stand 3:

Als kinderen 3 à 4 jaar zijn, en het zadel niet meer hoger kan, is het tijd voor de derde stand, de hoge tweewieler. Bij gewone loopfietsen wordt de fiets na verloop van tijd te klein maar bij de Trybike draait u het frame om en kunt u het zadel tot wel 50 cm hoogte instellen. Daarmee creëert u de hoogste houten loopfiets die er op de markt bestaat en kunnen kinderen nu ook als 5-jarige nog genieten van de Trybike.

Stand 4:

De vierde stand is de Trybike als driewieler in de hoge stand. Deze stand is voor de meeste kinderen voor de fun, want waarschijnlijk kunnen ze dan al los fietsen. Kinderen met een beperking of een evenwichtsstoornis kunnen in deze stand prima uit de voeten.

Deze 4-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Zij hebben bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat: de fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben.

De Trybike is geschikt voor kinderen van 1 t/m 6 jaar!

Nu is door Co & Co ook de eerste metalen 2-in-1 driewielloopfiets ontwikkeld, de Trybike Steel. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood, namelijk leren fietsen leuk en makkelijk maken.

Klik hier voor alle producten van Trybike