Wheely Bug

Wheely Bug

De geweldige Wheely Bug loopauto komt uit Australie en heeft diverse internationale awards waaronder; Best Australian toy, Good toy. De Wheely Bugs zijn zeer veilig en gebruiksvriendelijk voor jonge kinderen. De grappige vrolijke ontwerpen zorgen ervoor dat kinderen ze enorm leuk zullen vinden. Ze zijn zeer geliefd door zowel jongens als meisjes. Ze gaan achteruit, vooruit, opzij, en rond en rond. Een Wheely Bug bevordert de grove motoriek. Kinderen kunnen de kamer rondgaan op de vrolijkste en vriendelijkste beestjes 🙂

De Wheely Bug is een loopwagen in de vorm van een grappig lief diertje, zoals een biggetje, bij, koe, muis, tijger of lieveheersbeestje. Deze grappige loopauto’s hebben 4 zwenkwieltjes. Hierdoor kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten op draaien. Door de duwbeugel kan uw (B)engel er veilig op zitten en rondjes rijden. De kleine Wheely Bug is al leuk voor 1 jarigen, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als ze de eerste stapjes zetten duurt het niet meer lang voordat ze erop wegrijden. De kleine versie is geschikt voor kinderen vanaf 1 t/m 4 jaar. Ook aan de grotere (B)engels is gedacht. De grote Wheely Bug is geschikt voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar!

De Wheely Bugs zijn niet alleen leuk, maar ook erg praktisch. Ze zijn bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. De basis is gemaakt van multiplex en heeft veilige ergonomische afgeronde contouren. De body is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl. De ‘voelsprieten’ wiebelen en zijn gemaakt van roestvrij staal. Het handvat is van aluminium, zodat het niet zal roesten … al met al zijn de Wheely Bugs gemaakt voor jarenlang plezier.

Klik hier voor alle producten van Wheely Bug