Home » Blog: praktische mama's en papa's » De baby-uitzet: wat heb je nu echt nodig?!

De baby-uitzet: wat heb je nu echt nodig?!

Misschien heb je ze wel eens gezien, de enorme lijsten van spullen die je ‘zou moeten hebben’ wanneer je een kindje verwacht… Maar wat heb je nu echt nodig?!?

Iedere week zullen we een item toevoegen waarvan wij denken dat dit echt nodig is. Komen we een item tegen op een lijst waarvan wij denken dat dit niet nodig is, dan zullen we dat ook melden. Tips zijn altijd welkom!!

Hydrofieldoeken

Hydrofieldoeken en washandjes kunnen uiteraard niet ontbreken. Er is heel veel keus met leuke prints en vrolijke kleuren. Zo hebben wij Hydrofiel washandjes - Owl - Blauw (3 st.)verschillende doeken van onder andere Jollein en Lodger. Hydrofieldoeken gebruik je om je kleine (B)engel af te drogen. Een gewone handoek is niet handig, omdat je daar bijvoorbeeld niet mee tussen de teentjes kan. Daarnaast zijn hydrofiele doeken erg zacht.

Hydrofiel luiers - Flower Girl (6 st.)

Deze doeken kan je daarnaast ook gebruiken als spuugdoek in het bedje of voor onderweg. De doek kan je namelijk door de grootte handig dubbelvouwen en om het matrasje vouwen.

Mooi meegenomen is dat je lange tijd gebruik kan maken van de doeken, omdat deze handig blijven om goed achter de oortjes en tussen de teentjes af te drogen. Deze blijven immers heel lang klein đŸ˜‰

Klik hier voor alle verzorgingsproducten voor in bad.