Home » Blog: praktische mama's en papa's » Tijd voor een bad!

Tijd voor een bad!

(B)engeltjes zijn leuk, maar willen helaas nog wel eens vies worden… Geen nood; tijd om te badderen! Heerlijk natuurlijk als uw (B)engeltje wat ouder is en goed kan zitten, het kan spetteren en spelen met water, schoon worden gaat dan bijna vanzelf! Maar uw pasgeboren (B)engel is in het begin nog niet zo zelfstandig. Menig nieuwe ouder zal het herkennen: een pasgeboren baby is al moeilijk te hanteren en als er dan ook nog water aan te pas komt, wordt het een glibberige bedoening… je moet er letterlijk handigheid in krijgen! Je hebt maar 2 handen om je (B)engel te ondersteunen en in te zepen, dat zijn voor je gevoel toch een paar handen tekort…

Niet alle baby’s vinden zo’n (groot) standaard babybadje trouwens fijn, zij hebben dan behoefte aan een kleiner badje, want dat geeft ze een beschermend gevoel.

Gelukkig hebben wij voor u een aantal mooie oplossingen om die eersteBaby Badje - Opvouwbaar - Wit badmomenten een stuk relaxter te maken!
Zo hebben wij een babybadje van het merk PUJ dat precies in de wasbak past. Dit babybadje is zeer handig in gebruik en staat niet in de weg. Het superzachte materiaal vouwt tot een badje dat in bijna elke wastafel past. Met dit praktische badje is bukken en tillen verleden tijd en wordt badderen een feest voor u en uw (B)engel. Het schulp-vormige badje is namelijk niet alleen handig, maar ligt ook comfortabel. Omdat het zo klein is, wordt uw (B)engel veilig ondersteund zodat u uw handen vrij heeft om uw (B)engel lekker in te zepen.

Baby Badje - Opvouwbaar - Wit

 

Het badje neemt geeBaby Badje - Opvouwbaar - Witn ruimte in om op te bergen, want na gebruik hangt u het badje plat op aan de muur.

 

 

 

En voor de ouders die de voorkeur geven aan een tummytub, hebben wij het Shantala babybadje. Met dit handige babybadje kan uw (B)engel zittend baden. Shantala - Standaard Classic - ZilverDoordat er in dit badje minder water gaat dan normaal, blijft het water langer op temperatuur. Dankzij de schuine rand biedt het badje een goede armondersteuning. Maak er een mooie set van met de Classic Shantala Standaard of de Retro Shantala Standaard!Shantala - Standaard Retro - Zwart

 

 

 

Nog een tip: hoe leuk het ook is om uw (B)engel in bad te doen, dat hoeft echt niet elke dag. Kleine baby’s zweten nog nauwelijks en worden daardoor minder snel vies. Het babyhuidje is nog zo teer, dat iedere dag in bad een aanslag is op het beschermlaagje van de huid. Beter is uw (B)engel om de paar dagen in bad te doen en de andere dagen met een hydrofiel washandje te wassen op de commode.

(B)engels groeien wenst u heel veel badplezier!

Volgende week zullen wij weer een nieuw blog plaatsen met een handig artikel wat niet kan ontbreken voor de baby-uitzet 🙂